Okunskap skapar rädsla som i sin tur skapar fiendskap. På detta sätt har våra civilisationer utvecklats, på en grund av rädsla samt ” vi och dom ” perspektiv.

Tänk om kärlen styrde vår utveckling i stället. För oavsätt gamla talesätt så slår/mobbar/misstror man inte den man älskar.

Det trevliga i sammanhanget är att om du vågar att älska så kommer du att inse att det inte hjälper att skylla på andra. Du kommer att inse att det bästa sättet att lösa problem är att göra det du kan. Huvudsaken är att du vågar lita på att alla vill varandra väl.

Min fantastiska kvinna lärde mig en sak som jag jag gärna delar med mig. Alla människor vi möter är sötnosar.

Tänk om vi alla vågade vara dom sötnosar vi är? Vilken styrka det skulle ge oss att motstå rädsla och fiendskap.

Järnrör skulle i det läget användas till det som dom tillverkats för d.v.s. i VVS-branschen. 😎